Martie 2023, Despre mărțișoare și inimi bune

martisoare.jpg

În dimineața zilei de 4 martie, în holul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady unde notarii publici din Camera București se întâlneau pentru prima adunare generală din acest an, colegele noastre de la Serviciul de Succesiuni și Departamentul de IT din cadrul Camerei București ne-au așteptat cu o mare surpriză: un târg de mărțișoare.

Așezate frumos pe câteva măsuțe, stăteau rânduite așteptându-si cumpărătorii mărțișoare colorate, brățări delicate, lumânări în suporturi de lemn, tablouri vesele, toate confecționate și pictate de inimoasele Mihaela Gheorghe, Roxana Baba Gonț, Sabina Epure, Adriana Avrămescu și neobosita dna. Madi Onica.

Micul proiect ne-a emoționat și mai mult când am aflat că toate fondurile strânse din vânzarea produselor hand made vor fi direcționate către Asociația Inima Copiilor care sprijină proiectele medicale de cardiochirurgie de la Spitalul de Copii ” M. S. Curie”.

Este al doilea târg caritabil organizat de colegele noastre din cadrul Camerei București, după târgul de Crăciun din decembrie anul trecut.

Tot respectul și admirația noastră, a notarilor din Camera București, pentru dvs, dragi colege! Gândurile noastre bune să ajungă la inimile voastre bune și împreună la inimile copiilor pe care le susțineți cu așa mult drag și frumos!