Cum devin secretar notarial

joburi-disponibile-3.jpg

 

Fiecare birou notarial funcționează cu o echipă profesionistă, pasionată de munca pe care o face, centrată pe îndeplinirea corectă și rapidă a sarcinilor. Activitatea într-un birou notarial presupune să ai cunoștinte foarte bune de Word şi Excel, să fii organizat și atent la detalii, capabil să îți asumi reponsabilități și să respecți termenele limită, dispus să lucrezi în echipă și preocupat de dezvoltare.

Dacă sunteți interesat să urmați o carieră într-un birou notarial, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție. Vom păstra solicitarea dvs și, în cazul în care într-un birou notarial  apare un loc liber, veți fi contactat direct de birou notarial. Informațiile pe care le trimiteți sunt private și confidențiale.

De asemenea, vă puteți înscrie la cursul de formare de secretari notariali organizat de Institutul Notarial Român sau de Camera Notarilor Publici București și, după absolvirea cursului, veți fi înscriși pe un tablou al persoanelor care doresc să fie angajate secretari notariali, tablou aflat la dispoziția birourilor notariale prin departamentul de resurse umane al Camerei București.

Contact
Telefon: 021.3117281; 021.311.7290 ( departamentul resurse umane)
Email: resurseumane1@cnpb.ro