Ianuarie 2021 ACȚIUNE DE FUNDRASING A MEMBRILOR CAMEREI NOTARILOR PUBLICI BUCUREȘTI

evenimente-ianuarie-2021.png

Camera Notarilor Publici Bucuresti a decis să acorde un mic ajutor Asociației ”Casa Bună” care de  mulți ani sprijină peste 300 de copii din medii defavorizate cu cele necesare unui trai normal, mâncare, îmbrăcăminte, rechizite, echipamente pentru școala on-line și, nu în ultimul rând, atenție și vorbe bune.

În urma unui mesaj postat la mijlocul lunii ianuarie pe pagina de facebook a Camerei Notarilor Publici București, printr-o campanie de strângere de fonduri derulate timp de o săptămână, notarii publici din Camera București s-au mobilizat și au reușit să adune suma de 38.500 lei care a fost transferată în contul Asociației Case Bune și care va fi folosită de asociație pentru cumpărarea unui autovehicul necesar proiectului Școala de Meserii

E o dovadă că faptele bune sunt ușor de realizat și că împreună se pot face lucruri minunate. Cu siguranța mașina cumpărată va oferi unor tineri mai puțin favorizați o șansă la o viață normală. Și cu siguranță, așa cum cred cei de la Casa Buna, a face bine este molipsitor!