Februarie 2021 MEMBRII CAMEREI NOTARILOR PUBLICI BUCUREȘTI, VOLUNTARI AI CALL CENTER-ULUI DSP BUCUREȘTI- GEEKS FOR DEMOCRACY

eveniment-februarie-2021.png

O nouă acțiune de voluntariat cu scopuri umanitare a fost inițiată la începutul acestui an de Camera Notarilor Publici București (Camera). De aproape două săptămâni, 12 notari membri ai CNPB fac parte din echipa voluntarilor Geeks for Democracy care operează call center-ul Direcției de Sănătate Publică (DSP) București. Alți notari ai Camerei urmează să se înscrie pe lista voluntarilor în următoarele zile.

Cei doisprezece notari au participat deja la trainingul de inițiere organizat de Geeks for Democracy și se numără acum printre voluntarii care îi ajută pe bucureșteni cu informații despre pandemia de Covid-19, cereri de testare, rezultatele testelor, decizii pentru concediul medical și informații generale despre situațiile în care trebuie să între în carantină sau izolare.

„Mulțumesc colegilor din Camera Notarilor Publici București care au răspuns pozitiv acestei inițiative și au arătat încă o dată solidaritatea față de persoanele cele mai afectate de această pandemie”, a declarat doamna Laura Badiu, președinta Camerei și unul dintre cei doisprezece voluntari ai DSP București care au efectuat deja trainingul de inițiere.