Decembrie 2021, UN NOU NUMĂR AL PUBLICAȚIEI NOTAR DE BUCUREȘTI  

decembrie-ziar.jpg

Despre starea Camerei Notarilor Publici București, un scurt raport al mandatului care se încheie la acest final de an, 2021, puteți citi în numărul 76 al ziarului on-line, ”Notar de București”.

Dacă vreți să aflați ce au în comun Camera București și Monitorul Oficial, veți găsi în paginile ziarului un articol despre albumul foto-documentar ”Drept și Istorie” editat de Camera București.

Digitalizarea serviciilor publice, teoria seducătoare a rezervei proprietății, o hotărâre a Înaltei Curți cu impact asupra activității notariale, legătura dintre notariat și premiul Nobel pentru economie, Melania Medeleanu și ale ei Zi(ceri) de Bine, sunt subiecte dezbătute tot în acest număr.

Merită atenție și articolele despre testamentul ultimului ministru de finanțe al Rusiei Țariste, aflat în arhiva Camerei, vocația pentru cercetarea juridică a unui coleg notar, Casele de Oaspeți din Cincșor sau cartea medicului Gabor Mate, ”Când corpul spune NU”. Un ziar scris de notari, despre notari, pentru notari și nu numai!