9 noiembrie 2023, Inaugurarea Casei Carol din Centrul Andreea Damato din Singureni

casa-carol.jpg

La invitația doamnei Silvia Saini Damato, președinta Fundației Bambini in Emergența, notari din Camera București au participat joi, 9 noiembrie, la inaugurarea Casei Carol, proaspăt renovată, din Centrul Andreea Damato, Singureni, județul Giurgiu! Renovarea a fost efectuată cu fondurile strânse de notarii din Camera București la acțiune caritabilă organizată în luna mai de către Fundația Notar 2006.

La inaugurare au fost prezenți Excelența Sa, ambasadorul Italiei în România, domnul Alfredo Maria Durante Mangoni, doamna Natalia Intotero, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și doamna Ana Riatti, reprezentantul UNICEF în România.

Am regasit locul cald, primitor si luminos unde copiii se bucură de multă atenți și dragoste din partea celor care îi ingrijesc. Ne-am bucurat să revedem copiii veseli și frumoși si să stăm de vorbă cu personalul inimos al Centrului. Copiii primesc la Centrul Andreea Damato nu doar confortul unui cămin, dar și căldura și iubirea unor adevărați părinți.

Ca răsplată pentru ajutorul oferit, Fundația Notar 2006 a Camerei Notarilor Publici București a primit în dar de la copiii macheta casei pe care tocmai am renovat-o.  

Casa Carol din Singureni este acum în miniatură la Camera Notarilor Publici din București! Ca să ne amintim ce am făcut! Și să continuăm să mai facem!

#ÎmpreunăFacemBine!