7 Martie 2024, Workshop profesional

martie-intalniri.jpg

Preocuparea notarilor publici pentru pregătirea profesională continuă și dorința lor de interacțiune cu ceilalți colegi sunt motivele pentru care, lunar, în Camera București organizăm dezbateri despre problemele cu care ne confruntăm în activitatea notarială zilnică.

Schimbul de idei cu reprezentanți ai altor profesii este extrem de productiv; noi înțelesuri, noi direcții, noi soluții pot fi găsite și exploatate atunci când discutăm!

A fost un privilegiu ca la primele întâlniri, din luna februarie și martie, să le avem alături de noi, pe doamna conf. univ. Andra-Roxana Trandafir și pe doamna avocat Irina Kuglay din cadrul Societății Civile de Avocați Kuglay & Trandafir.

Am discutat despre frământările noastre atunci când, în actele și procedurile notariale, identificăm probleme de natură penală în legătură cu persoanele ce ni se adresează sau cu bunurile ce fac obiectul solicitărilor lor. Impactul măsurilor asigurătorii din procesul penal asupra practicii notariale și rolul notarului în procedurile penale au fost temele care au suscitat interesul notarilor publici și au fost amplu dezbătute în cadrul celor două workshopuri profesionale.

Mulțumim mult doamnelor avocat pentru că au acceptat invitația noastră și pentru tot ce ne-au împărtășit!