14-18 iunie 2023, Campionatul Mondial de Fotbal al Notarilor

bilbao.jpg

În perioada 14-18 iunie 2023 se desfășoară la Bilbao, Spania, prima ediție a Campionatului Mondial de Fotbal al Notarilor. Cele cincisprezece echipe din Europa și America de Sud vor concura pentru titlu, iar finala va avea loc pe stadionul San Mamés.

E prezentă și echipa de fotbal a notarilor din România, fondată în anul 2022 și formată din notari publici din întreaga țară, înclusiv din notari care compun puternica echipă de fotbal a Camerei București. De altfel, echipa de fotbal a Camerei București a participat deja la mai multe competiții, printre care cea organizată de Asociația ”Casa Bună” și cea organizată de Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților, Cupa Primăverii - ADSA, cunoscută și sub denumirea de „Cupa Justiției", la această din urmă competiție câștigând chiar locul I.

Le urăm mult noroc colegilor noștri notari, Bogdan Miclescu, Răzvan Miclescu, Daniel Gutnic, Sergiu Luțan și Remus Diaconescu, dar și colegilor din celelalte Camere ce formează împreună echipa de fotbal a notarilor din România!

Hai, România!!!

Bilanțul primei zile: România-Franța: 2-3; România-Peru: 6-0.

Bilanțul celei de-a doua zi: România-Cehia: 6-0; România-Italia: 0-0.

Bilanțul celei de-a treia zi: România-Slovacia:3-0; România-Germania:3-0; România-Belgia: 2-0. 

Extraordinar a fost parcursul colegilor noștri la Primul Campionat de Fotbal al Notarilor!

Pentru noi, ei sunt campioni!