1 Iunie 2023, Ziua Copilului, Împreună facem bine!

tablouri-singureni.jpg

Ce ne-am propus, am dus la bun sfârșit!

Sâmbătă, 20 mai, notari publici din Camera București s-au adunat în jurul evenimentului caritabil ”Mecena la Singureni”, organizat de Fundația Notar 2006 în scopul strângerii de fonduri pentru renovarea Casei Carol, căsuța băieților orfani, din Centru Andreea Damato, comuna Singureni, județul Giurgiu.

Foarte mulți notari au pictat tablouri, cu AI sau instrumente clasice, foarte mulți notari au dăruit tablouri și împreună, la Singureni Manor, foarte mulți notari au răspuns invitației Fundației de a participa la licitația de tablouri. Generozitatea colegilor notari, care au licitat tablourile expuse sau care, pur și simplu, au donat pentru acțiune, a fost uimitoare și a făcut posibil succesul acțiunii de foundraising și întâlnirii noastre colegiale.

Mulțumim tuturor notarilor care, în orice fel, au fost alături de Fundație și au sprjinit evenimentul caritabil ”Mecena la Singureni! Datorită lor, Casa Carol va deveni un ”acasă” luminos și prietenos pentru multe generații de copii orfani sau abandonați de părinți, care își vor petrece aici o parte sau poate întreaga copilărie.  

A devenit o tradiție ca în preajma zilei de 1 Iunie, Camera Bucureșți să organizeze un eveniment caritabil pentru o cauză socială legată de copii. În urmă cu 2 ani, în preajma Zilei Copilului, notarii publici din Cameră au cumpărat o imprimantă Braille pentru elevii unui liceu cu deficiențe de vedere, anul trecut au cumpărat un aparat medical, singurul dintr-un spital public din țară, pentru Spitalul de copii M.S. Curie. Iar în luna decembrie a ultimilor ani, Camera Notarilor Publici București a sprijinit proiecte ale Asociației Zi de Bine și Fundației Bambini in Emergenza.

Împreună facem bine!  Și prin astfel de acțiuni facem și ne facem bine ca și comunitate în care trăim.